وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

بالارفتن دانشجویان از دیوار محل اقامت سفیر آمریکا در سئول

بالارفتن دانشجویان از دیوار محل اقامت سفیر آمریکا در سئول پس از آنکه تعدادی دانشجو وارد محل سکونت سفیر آمریکا در سئول شدند، دولت کره جنوبی از نیرو‌های پلیس خواست شرایط امنیتی در اطراف سفارت آمریکا و محل سکونت سفیر این کشور را در سئول تشدید کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 20
کد خبر: ۲۵۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ 19 دانشجو و اعضای یک سازمان توسعه طلب با عبور از دیوار ساختمان محل سکونت هاری هریس سفیر آمریکا در سئول وارد اقامتگاه وی شدند.

 

آن‌ها در اعتراض به درخواست واشنگتن از سئول برای افزایش سهم خود از هزینه‌های نگهداری 28 هزار و 500 نیروی آمریکایی در کره جنوبی، تظاهراتی ناگهانی برگزار کردند.

 

پلیس این 17 دانشجو و دو نفر دیگر را که تلاش کردند به آن‌ها بپیوندند دستگیر کرد.

 

وزارت امور خارجه کره جنوبی در پیامکی که برای خبرنگاران ارسال کرد تاکید کرد آسیب رساندن به ماموریت‌های دیپلماتیک خارجی یا حمله به آن‌ها در هیچ شرایطی قابل توجیه نیست.

 

این وزارتخانه تاکید کرد همه تدابیر مناسب برای حفاظت از ماموریت‌های دیپلماتیک و پیشگیری از هرگونه اقدامی که آرامش آن‌ها را مختل کند اتخاذ می‌شود.

 

پلیس هم اعلام کرد این حادثه را بسیار جدی تلقی می‌کند و با جدیت با افراد خاطی برخورد می‌کند. پلیس تاکید کرد شرایط امنیتی در اطراف محل سکونت سفیر برای جلوگیری از تکرار چنین حادثه‌ای تشدید خواهد شد.

 

این تظاهرات در حالی برگزار شد که سئول و واشنگتن قصد دارند دور جدید مذاکرات را از هفته آینده آغاز کنند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار